søndag den 6. maj 2018

En hurtig opdatering

Kære Læser

Vi vil lige nå at give en hurtig opdatering på den seneste uge, inden vi i morgen drager af sted på koloni med afdeling 303b. Næste indlæg vil formentlig omhandle kolonien, så vi synes det er på sin plads at I lige ved hvor vi står lige nu.

Travl Uge

Ugen startede med at C skulle til den planlagte kontrol. Vi er jo i sagens natur ret spændte på de her kontroller lige i tiden, da C har det med at overraske os og lægerne. Inden kontrollen, kigger vi jo C igennem, og konstatere kun få petekkier, og et enkelt svagt blå mærke - så vi svæver videre på optimisme bølgen, som vi har siddet  på siden marts.
På afdelingen denne dag, var der utroligt mange til kontrol, og en del indlagte børn. Lægen havde utrolig travlt, så det ender med at de spørger os om det er ok, at vi springer lægen over, hvis selvfølgelig vi ikke havde noget vigtigt at vende med lægen. Vi synes godt vi kunne vente, dog havde vi et enkelt spørgsmål vedr. fremtiden, men det kunne vi godt vente med til næste gang. Så vi var hurtigt ude af døren igen.

Svaret på blodprøven fik vi ved 15 tiden, og det er meget underligt det her! For et år siden ville vi juble over sådan et tal, men nu efter hendes flotte tal de seneste måneder, så var det ret nedslående. Tallet var faldet fra 102 og til 72.
En masse tanker fløj rundt i hovedet, og faktisk var Mor ret nedslået over det - ene og alene fordi vi endelig var begyndt at tro på en raskmelding. Det var som at starte forfra. Der ud over var lægen heller ikke glad for tallet, selvom det jo for C er et flot tal, hvis man ser et år tilbage i tiden. C er ikke virus ramt, og har igen udefrakommende årsager til at tallet skulle falde, så derfor skyldes det ene og alene ITP'en - og det er ret nedslående.

Jer læsere som har fulgt med hele vejen ved at vi ofte er blevet mødt af at denne sygdom er en man vokser fra, dog har C ikke fulgt alle forskrifter, og heraf har vi forældre ikke været halvt så optimistiske som omgivelserne - vores mavefornemmelse har bare sagt noget andet hele tiden. Efter 2 målinger i træk på over 100, begyndte vi alligevel at blive forelsket i tanken om at vores lille C faktisk kunne blive rask - så forestil Jer en mavepuster det her er?!? Det gjorde i hvert fald at vores tanker om fremtiden (efter august) igen blev sat på standby, fordi hvad siger den næste måling nu? Dybt hjertesuk herfra!!

1. Maj skulle selvfølgelig markeres, og det blev den også - C og Mor var i Kildeparken i Aalborg, og det var lige et arrangement som passede C.


En stor dag skulle også markeres d. 3. Maj - her blev vores Olde nemlig 85 år. C har hjulpet med alle forberedelserne, og glædede sig til at skulle give Olde gaver og blomster. Vi sluttede dagen af på Mulbjerg Kro (Pssssst det kan VARMT anbefales - MUMS). Olde havde en dejlig dag - herom ingen tvivl.

I går d. 5/5 - havde Mor fødselsdag, og fyldte 33 smukke somre. Far og C havde ordnet morgenbord, og kom med gaver i stakkevis. C gik på tur over til naboen, og her plukkede hun en fin buket blomster (med accept fra naboen), som hun kom tilbage med til Mor. Dagen stod ellers på eftermiddags gæster, og haveleg og hygge - det var en dejlig dag.

I dag var vi en tur i svømmehal - vi skulle se hvor tryg C er i vandet inden vores ferie i Juni - og til det kan vi bare sige - ingen grund til bekymring, hun hyggede sig fra vi kom til vi gik.

Mors øje er langt om længe i en mærkbar bedring, og efter 9 uger i smertehelvede, og i mørke - så kom overskuddet i den grad tilbage, nu hvor smerterne og hævelsen er væk. Det har virkelig været helt forfærdeligt!!!

Så som I kan læse, så har vi haft en uge med en masse oplevelser - på godt og ondt. Vi er nu ved at pakke det sidste inden vi drager på koloni i morgen. Desværre må Far ikke komme med (eller jo det måtte han hvis Mor blev hjemme) - så Far bliver hjemme, og mon ikke han nok skal få tiden til at gå.

Det var alt for denne gang - vi vender tilbage med nyt efter koloni, og næste planlagte kontrol d. 28/5.
Tusind tak fordi I læser trofast med, vi læner os op af Jeres optimisme, nu vores egen er tilbage til starten.
Vi håber at I nyder solen, varmen og alt det grønne udenfor - det er balsam for krop og sjæl.

De bedste hilsner
//CCH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Opdateret Velkomst

Vi er her endnu, og dog...

Kære Læser Det er over et halvt år siden jeg sidst skrev et indlæg. De fleste af Jer som følger med ved hvorfor, men nogle ved ikke - og d...

Populær læsning