torsdag den 6. april 2017

Hold da op - nu går det stærkt :-)

Kære Læser

Er I da fuldstændig "vimmer", hvor tingene dog går stærkt når man beder om en hjælpende hånd :-)
Vores sidste indlæg blev det mest læste nogensinde (hele 635 har læst det), og efterfølgende kan vi se at de andre indlæg også er blevet læst og delt en hel del mere end hvad der var status, inden vores sidste indlæg.

SÅ - af hjertet TUSIND TAK fordi I hjælper os, og andre ved at dele denne blog. Bloggen er ikke engang en måned gammel, og den er allerede læst og vist mere end 2400 gange - WOW :-)

Norge har opdaget os

Vi skrev også i det forrige indlæg, at USA og Indien læser med på bloggen, og egentlig undrede vi os over at der ikke var mere aktivitet fra vores nabolande, men det er der nu.
Norge har opdaget bloggen, og de har nu klikket ind flere gange end USA som har været med fra starten - så det er gået rigtig stærkt!
Endnu engang, så er det vildt at tænke på at vores historie bliver læst rundt om i verden - men vi håber bare at bloggen kan støtte bare en ITP familie, ligegyldigt hvilket land de kommer fra.

Hjælpende samarbejde

Vi valgte at dele vores blog i en facebookgruppe som handler om ITP.
Gruppen hedder: Immun Trombocytopeni på dansk/ ITP Danmark.

Vi vidste ikke om der ville komme noget ud af det, da vi ikke vidste om det var "lovligt" at dele på deres side.

Vi blev så kontaktet i går fra administratoren, som takkede for delingen, samt roste vores initiativ. Han spurgte om han måtte dele vores blog på deres lukkede side, og på den officielle hjemmeside - hvilkede vi selvfølgelig takkede ja til.

Vi er yderst taknemmelige for at de ønsker at dele vores blog med deres medlemmer - så TUSIND TAK for det.

Sæt kryds i kalenderen

Året har 365 dage, og mange af de dage er tilegnet forskellige sygdomme og lidelser.
Vi skal ærligt indrømme at vi ikke er så meget inde i dem alle sammen, men efter at ITP er blevet en del af vores hver dag, er vi selvfølgelig opmærksom når noget omhandler denne sygdom.

Vi er derfor blevet opmærksom på at Mandag d. 17. April 2017 - er tilegnet kvinder med ITP i hele verden.

Selvom vores lille pige, endnu ikke er en kvinde, så ved vi jo heller ikke om ITP kommer til at følge hende ind i voksenlivet, så derfor har denne dag selvfølgelig vores opmærksomhed.

I kan læse mere om dagen, og hvad det hele handler om på dette link:

http://www.bloderforeningen.dk/nyheder/world-hemophilia-day-2017-kvinder-er-ogsaa-bloedere-0

Vi håber at I vil sende en tanke til alle blødere denne dag, både piger, drenge, og kvinder og mænd :-)

Påsken 2017

Påsken står for døren - Far har ferie, og er hjemme i en hel uge sammen med C og mor. Vi har ikke de store planer, fordi det hele afhænger af hvordan C har det på dagen.
Overordnet har vi dog planer om at haven skal have en omgang, og familien skal besøges.


Vi vil derfor ønske Jer alle en herlig påske - eller bare fridage :-) Vi vil i hvert fald nyde at C er rimelig stabil lige nu, og at både Far og Mor er hjemme :-)
Kærligst
//CCH





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Opdateret Velkomst

Vi er her endnu, og dog...

Kære Læser Det er over et halvt år siden jeg sidst skrev et indlæg. De fleste af Jer som følger med ved hvorfor, men nogle ved ikke - og d...

Populær læsning