tirsdag den 2. januar 2018

2018 starter SÅ godt

Kære Læser

Først og fremmest RIGTIG GODT NYTÅR til alle Jer trofaste læsere. Vi håber I kom godt og sikkert ind i det nye år.

Vi fejrede aftnen med Fars side af familien, og den var som altid hyggelig og lige i børnenes ånd.


Vores sidste indlæg var skrevet nærmest i chok tilstand, men efter alle Jeres søde og opbakkende kommentarer (via Facebook) gik det op for Mor at hun ikke stod alene med den frustration som den "rare" dame fra Ikea gav Mor. Efter en nats søvn kunne Mor ryste den oplevelse af sig, og er nu forberedt på at den slags mennesker også findes. Tak for Jeres opbakning og ikke mindst forståelse.

Siden sidst

I dag var vi til årets første kontrol. Der var utroligt travlt på afdelingen, alle stuer var fyldt op, julepynten under nedpakning, og besøg af hospitalsklovnene Ruth og Theodor. Alt sammen gjorde at der var godt gang i den, hvilket passede C usædvanligt godt. Efter de hårde uger i december er hun nemlig helt ovenpå igen. Hun hyggede sig med både at have Far og Mor med, og nød at drille klovnene, samt lege med de andre børn.

Fordi ventetiden var ekstra lang i dag, så nåede vi at få svaret på blodprøven inden vi tog hjem, og hold nu fast...
Lige inden jul have C et tal på bare 6, og på bare 14 dage er talle steget til 44. 

Det bekræfter hvad vi har set de seneste dage, nemlig at vores lille pige er helt i hopla, det er så dejligt når de to ting hænger sammen.


Vi kæmper dog fortsat med forstyrret nattesøvn, og det seneste vi skal være ekstra opmærksom på er at C kun tisser når hun sover/hviler. Lægen var dog ikke bekymret, fordi det ændre sig mange gange op til 100% renlighed er opnået. Vi aftalte dog at vi skulle registrer væskeindtag efter kl 18 og frem til hun står op - i en uges tid. Så kunne vi tale om det til næste kontrol, som bliver 22/1.

Det var hvad vi havde på hjertet denne gang, vi håber I fortsat vil hjælpe med at dele vores historie. Nu vil vi nyde at C har så fint et tal, så der skal leges og tumles.

Endnu engang godt nytår, vi ser med spænding frem mod C's forløb - kan det mon lykkes at C bliver så stabil at hun må starte i børnehave til sommer?? Det bliver så spændende, vi håber I vil følge med.
Nytårshilsner
//CCH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Opdateret Velkomst

Vi er her endnu, og dog...

Kære Læser Det er over et halvt år siden jeg sidst skrev et indlæg. De fleste af Jer som følger med ved hvorfor, men nogle ved ikke - og d...

Populær læsning